fejléc filmzenenet1.jpg

A FILMZENE.NET PORTÁL BLOGJA.

BŐVEBB TARTALOMÉRT KERESD HONLAPUNKAT:

WWW.FILMZENE.NET

Csatlakozz hozzánk!

Utolsó kommentek

Bejegyzések

Friss topikok

Június havi filmzenei CD-megjelenések

2012.06.01. 18:24 - filmzene.net

Címkék: filmzene hír CD-megjelenés

http://www.filmzene.net/images/hirek/2011/aktualis_megjelenes.jpgMár közel fél év telt el az idei esztendőből, mely során számos érdekes, illetve különleges muzsikát hallhattunk már, ám az igazán emlékezetes kompozíciókból még viszonylag kevés példát lehetne felhozni. A június azonban tartogat néhány olyan várva várt filmet, melyek aláfestése iránt hasonló mérvű az érdeklődés: ilyen például Ridley Scott "Prometheus"-a (zenéjét Marc Streitenfeld jegyzi, a kiegészítő komponista szerepét pedig Harry Gregson-Williams töltötte be), az "Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Abraham Lincoln: Vampire Hunter" (Henry Jackman), valamint a "Merida, a bátor - Brave" (Patrick Doyle) is. Mindezek mellett a folytatások oltárán is jócskán áldoztak a stúdiók és a filmkészítők, melynek eredményeként a következő hetekben többek között a "Madagaszkár", valamint a "Piranha" újabb része kerül terítékre. A hónap legimpozánsabb kiadványát pedig a La-La Land Recordsnak köszönhetjük majd, mely cég égisze alatt egy rendkívül igényes változatban jelenik meg ismét a "Star Trek: A mozifilm - Star Trek: The Motion Picture" muzsikája Jerry Goldsmithtől, s ez lesz az eddigi legteljesebb albumverzió. Az eddig ismert júniusi lemezmegjelenések listája az alábbiak szerint alakul:

június 01.:
Man of A Thousand Faces / Written On the Wind - Frank Skinner, Victor Young (Disques CinéMusique)
Snow White and the Huntsman - James Newton Howard (Universal)

június 04.:
L' Africain - Georges Delerue (Universal Music France)
Topaz - Maurice Jarre (Universal Music France)
Soldier Blue / Catlow / Zeppelin - Roy Budd (Silva Screen)
Fabuleuses Aventures Du Légendaire Baron De Munchausen / La Flute r Six Schtroumpfs - Michel Legrand (Universal Music France)

A hír folytatódik a Filmzene.net-en. >>

A bejegyzés trackback címe:

https://filmzenenet.blog.hu/api/trackback/id/tr554559861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása